Uimaopetuksen käsikirja (Ilkka Keskinen, Johanna Hakamäki, Kristiina Hotti, Kirsti Lauritsalo, Samuli Liinpää, Jukka Läärä, Tommi Pantzar)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 47,90 €

Tarjoushinta 39,90 €

Kuvaus

Lisätiedot

Uimaopetuksen käsikirja on tehty uimaopettajien ja vesiliikuntaa ohjaavien henkilöiden käyttöön. Se on kattava tietopaketti, jossa oppimista ja opettamista käsitellään nykykäsitysten mukaisesti. Uimaopettaja tekee tärkeää työtä uimataidon ja hyvinvoinnin edistämiseksi monella eri tavalla. Se, kuinka uimaopettaja tässä tehtävässään onnistuu, luo myös kuvaa uimaopettajan työstä ja vaikuttaa ammatin arvostukseen.
 
Tämän kirjan avulla uimaopettaja saa perusteelliset valmiudet sekä veden maailman avaamiseen uinnin alkeisopetuksessa että edistyneempien uimareiden uintitekniikoiden kehittämiseen. Kirjassa käydään läpi muun muassa seuraavat kokonaisuudet:
- Opetustapahtuma ja oppiminen
- Uimakoulutoiminnan organisointi ja toteutus
- Uinnin mekaniikka, tekniikka ja arviointi
- Vedestä pelastaminen ja ensiapu
- Uimahalli toiminnallisena kokonaisuutena
 
Kirjaan sisältyvän cd:n videotiedostoissa on kuvattu mm. eri uintilajien startteja, käännöksiä ja itse uintitekniikoita. Videot ovat wmv-muodossa, ja niitä voi katsella tietokoneella. Mac-käyttäjät voivat ladata koneelleen esimerkiksi VLC-playerin, jolla voidaan toistaa näitä videoita.
 
Uimaopetuksen käsikirjan ovat laatineet Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton uimaopetuksen valiokunnan jäsenet. Kirjan osien kirjoitusprosessista vastasivat seuraavat henkilöt:
1 Kirsi Lauritsalo, Kristiina Hotti, Tommi Pantzar
2 Johanna Hakamäki
3 Ilkka Keskinen, Jukka Läärä
4 Jukka Läärä, Ilkka Keskinen, Tommi Pantzar
5 Jukka Läärä, Tommi Pantzar
6 Jukka Läärä

Kirjailija

Ilkka Keskinen

Johanna Hakamäki

Kristiina Hotti

Kirsti Lauritsalo

Samuli Liinpää

Jukka Läärä

Tommi Pantzar

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista