Unelmien piilopaikka - sisustus- ja rakennusideoita kesäasumiseen

Saatavuus: Loppu varastosta

4,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 04/2013
  • Kirjailija : Ilona Pietiläinen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789525912661
  • Sivuja : 168
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kirja kertoo matkan, joka alkaa savisesta tontista ja päättyy valmiin kesäpaikan valmistumisen hetkiin. Piilopaikan rakentamisessa käytetään vanhoja ladon lautoja, luonnon muovaamia puita, purkutiiliä, vanhoja ikkunoita sekä ovia. Rakennetaan, tunnelmoidaan, maalataan, sisustetaan ja puutarhaillaan.

Ollaan hetki ihan pihalla ja tehdään unelmasta totta. Vieraillaan pihoilla, patioilla ja kesäkodeissa. Ideat ja kauniit rakennelmat saat poimittua ohjeineen kirjan sivuilta. Kirjassa näet kaapin, jossa asuu letkukäärme, ansarin, joka on rakennettu vanhoista ikkunoista, terassin, pation ja paljon, paljon muuta inspiroivaa ja kaunista. Puiden varjossa vietetään kesän kauneimmat kahvihetket ja syksyllä venetsialaisen illan kynttilät valaisevat valmiin piilopaikan rannat.

Kirjan tarkoitus on rohkaista meitä kaikkia, jotka saveen kengät uponneena haaveilemme paikasta, jonne voi kiireeltä paeta: se paikka voi olla kesämökki, unelmien puutarha, parveke tai vaikkapa kasvimaa. Ideoita löytyy jokaiselle kokeilun haluiselle ja myös sille, joka ei vielä ole innokas puutarhailija. Vierailuilta jää poimittavaksi kotiin ideat, vinkit ja unelmat.

Olen varma että luettuasi kirjan jäät miettimään, missä on tuo salainen puutarha, jonne johtaa koivikkoinen pienen pieni polku. Seison täällä polun päässä viedäkseni sinut sinne, missä tuoksuvat sireenit ja juhannusruusut.

Katso Kalastajan Vaimo -bloggarin juttu kirjasta.

Kirjailija

Ilona Pietiläinen

Ilona Pietiläinen (s. 1975) on valokuvaaja ja sisustustoimittaja. Hänen töitään on julkaistu valtakunnallisissa sisustuslehdissä. Ilona kuvaa tarinoita missä vain, metsässä, rannalla, puutarhassa ja kotimiljöössä.
 
"Mikään ei ole mahdotonta, jos vain tarpeeksi uskot siihen"
Ilona

Lue lisää

Kommentit