Uusi Kuntoilijan käsikirja

Saatavuus: Varastossa

19,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 04/2013
  • Kirjailija : Riku Aalto, Lasse Seppänen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 978-952-5912-63-0
  • Sivuja : 168
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Uusi kuntoilijan käsikirja on toiminnallinen opas tuloksekkaaseen kuntoiluun. Kirja tarjoaa tietoa, tukea, ohjeita ja valmiita harjoitusohjelmia eri tavoitteiden mukaiseen harjoitteluun - se antaa avaimet parempaan kuntoon. Kirja opettaa harjoittelun perusteet ja harjoitussuunnitelman laatimisen.

Kirjan teemoja ovat mm.
- kestävyyskunnon parantaminen
- lihaskestävyys
- voiman hankinta ja lihasmassan kasvattaminen
- kiinteyttäminen
- painonhallinta
- liikkuvuus ja lihastasapaino
- niska-hartiaseudun ja selän kuntouttava harjoittelu

Kirjan avulla on mahdollista saavuttaa yksilöllisiä tavoitteita, oli kyseessä sitten kunnon kohentaminen, terveyden edistäminen tai kehon muokkaaminen liikunnan avulla.

Kirja soveltuu liikuntaharrastusta aloitteleville ja aktiivisille kuntoilijoille, liikunta- ja terveysalan opiskelijoille, valmentajille, personal trainereille ja kaikille liikunnan parissa työskenteleville. Kirja on uudistettu laitos vuonna 2005 julkaistusta Kuntoilijan käsikirjasta.

Kirjailija

Riku Aalto

Riku Aalto on yksi personal trainingin uranuurtajista Suomessa. Hän on työskennellyt pitkään koulutustehtävissä liikunta-alan ammattilaisten, kuten kuntosaliohjaajien ja personal trainereiden kouluttajana. Lisäksi hän on toiminut useiden lajien kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoiden kuntovalmentajana. Hän on myös toiminut harjoittelun asiantuntijana mm. Fitness- ja Juoksija-lehdissä, Helsingin Sanomissa ja Fit4You-TV-ohjelmassa. Fysioterapeutin pohjakoulutustaan Aalto on täydentänyt ammattivalmentaja- ja liikuntahallintotutkinnoilla sekä personal trainer -koulutuksella.

Lue lisää

Lasse Seppänen

Lasse Seppänen työskentelee Trainer4youn koulutuspäällikkönä vastaten mm. personal trainereiden sekä functional trainereiden kouluttamisesta. Lasse on ansioitunut eri lajien urheilijoiden valmentajana ja lajimentorina.

Lue lisää

Kommentit