Valokuvaamisen taito

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 11,94 €

  • Ilmestymisvuosi : 10/2012
  • Kirjailija : Michael Freeman
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789525912265
  • Sivuja : 192
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Jokaisen valokuvaaja toiveteos kuvien sommitteluun ja suunnitteluun! Kyky hahmottaa upean valokuvan mahdollisuus ja kuvan graafisten elementtien jäsentäminen tehokkaaksi, vangitsevaksi kokonaisuudeksi on aina ollut yksi valokuvauksen keskeisimmistä taidoista.

Freemanin monipuolinen teos kattaa perinteisen kameran etsimen avulla tapahtuvan sommittelun ja rajauksen sekä kuvankäsittelyn tarjoamat mahdollisuudet!

Teos käy läpi upeiden kuvaesimerkkien avulla onnistuneen kuvan ominaisuudet ja opastaa kuvaustilanteiden hallintaa: miten löytää parhaat kuvauspaikat ja kuvakulmat. Siinä esitellään myös digitaalisia tekniikoita, kuten kuvien yhdistämistä ja HDR-kuvia, jotka laajentavat kuvauksen mahdollisuuksia valokuvaajan näkemyksistä tinkimättä.

Kirjan tekijä on maailmankuulu valokuvaaja, tietokirjailija ja luennoitsija ja hänen valokuvausaiheisia kirjojaan on myyty useille kielille käännetty jo yli miljoona kappaletta.

Kirjailija

Michael Freeman

Michael Freeman on maailmankuulu lontoolainen valokuvaaja, tietokirjailija ja luennoitsija. Hän on työskennellyt Smithsonian magazinen valokuvaajana jo 24 vuotta ja erilaisissa kansainvälisissä kuvaustehtävissä mm. Readers Digestin ja BBC:n toimeksiannosta. Hänen erikoisalaansa ovat eri kulttuureja esittelevät reportaasi- ja muotokuvat sekä arkkitehtuurikuvat – erityisesti itämaisen kulttuurin dokumentointi. Freemanin valokuva-saiheisia kirjoja on myyty useille kielille käännettynä jo yli miljoona kappaletta. www.michaelfreemanphoto.com

Lue lisää

Kommentit