Adobe CC 2014 – käyttöliittymä ja värinhallinta (Petteri Paananen, Matti Karhula)

Saatavuus: Loppu varastosta

0,00 €

Kuvaus

Lisätiedot


*Lataa ilmainen materiaali tästä (pdf)


Onko Adobe-ohjelmien paneelien toiminta hakusessa? Miten on kätevintä zoomata ja vierittää, ja kuinka ne apuviivat taas saikaan käyttöön? Koska monet Photoshop-, InDesign- ja Illustrator Visual -kirjojemme lukijoista ovat käyttäneet jo jotakin aiempaa versiota ko. ohjelmista, peruskäyttöliittymän esittely on siirretty tähän pdf-muotoiseen oppaaseen. Esimerkkiohjelmana on Photoshop CC 2014, mutta pienet erot InDesigniin ja Illustratoriin on selitetty tekstissä.

Opas kertoo myös värinhallinnan perusteet ja esittää yksinkertaisen tavan laittaa väriasetukset kerralla kuntoon kaikissa Adobe-ohjelmissa.


Kirjailija

Petteri Paananen

Petteri "barcoder" Paananen on julkaisun tekemisen ammattilainen. Takanaan hänellä on yli 10 vuotta työskentelyä mainos- ja uusmediatoimistoissa sekä kouluttajana. Ulkoasu ja taitto on syntynyt lukemattomiin kirjoihin, lehtiin, esitteisiin, internetsivuihin ja multimedia-projekteihin. Kouluttajana hän on perehdyttänyt tuhansia oppilaita Adobe -ohjelmien, värinhallinnan, typografian ja julkaisun tekemisen eri aihepiireihin.

Kuva: Mikael KaplarLue lisää

Matti Karhula

FM Matti Karhula on Docendon digikuvaus-, kuvankäsittely- ja julkaisuaiheisesta kirjallisuudesta vastaava kustannustoimittaja. Hän on vuodesta 1995 alkaen kirjoittanut useita ja toimittanut vielä useampia kirjoja näistä aiheista sekä mm. toimisto-ohjelmista ja Windowsin perusteista.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

InDesign CC – Julkaisun tekeminen (Petteri Paananen)

InDesign CC – Julkaisun tekeminen (Petteri Paananen)

Normaalihinta: 24,90 €

Tarjoushinta 14,94 €