Suomen parhaat henkilökuvat – ideoita ja vinkkejä kuvaamiseen (Krister Löfroth)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 36,90 €

Tarjoushinta 19,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 02/2016
  • Kirjailija : Krister Löfroth
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522912176
  • Sivuja : 168
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot


Valokuvauksen perusteet ovat hallussa ja tiedät jo jotakin valaisustakin? Henkilökuvia syntyy, mutta oma tyyli on vielä löytämättä tai kaipaat siihen viimeistä silausta? Tästä kirjasta löydät ideoita ja vinkkejä viimeisen päälle tyylikkäiden henkilökuvien toteuttamiseen.

Kirja johdattaa ihmisten kuvaamiseen Suomen tämän hetken parhaimpien henkilökuvaajien töiden kautta. Mukana ovat: Jere Hietala, Harri Hinkka, Mikaela Holmberg, Antti Karppinen, Krista Keltanen, Onni Kinnunen, Vesa Koivunen, Mitja Kortepuro, Lauri Laukkanen, Krister Löfroth, Juha Metso, Sami Reivinen, Nana Simelius, Vesa Tyni ja Ville Wikstedt. Valokuvauksen maailmanmestari, seitsemän Vuoden muotokuvaajaa sekä parhaan musiikkivideon Emman voittaja, vain päällimmäiset saavutukset mainittuina.

Teos sisältää noin 200 kuvaa mainoskuvista muotokuviin ja urheilukuvista newborn-kuviin. Myös tyylilajeja sekä erilaisia tekniikoita on käytössä laidasta laitaan: klassisen koulukunnan valaisijasta ja tietokoneen vihaajasta aina Photoshopin ehdottomiin huippuihin asti.

Kirja ei ole perinteinen rautalangasta väännetty henkilökuvauksen opas, mutta se kertoo kuvien ohessa paljon arvokasta käytännön tietoa, olitpa sitten harrastaja tai aloitteleva ammattilainen. Kukin kuvaaja on lisäksi valinnut jonkin huippukuvan tai kuvasarjan ja selvittää itse sen syntyprosessin. Kirja toimii myös portfoliokokoelmana niille, jotka suunnittelevat laajemman kuvausprojektin teettämistä.

Kirjailija

Krister Löfroth

Krister Löfroth on Suomen tunnetuimpia ja arvostetuimpia henkilökuvaajia, mikä näkyy myös lukuisissa arvonimissä. Krister on mm. Vuoden Muotokuvaaja, Suomen Ammattivalokuvaajien Mestari, eurooppalaisten ammattikuvaajien Qualified European Photographer sekä sekä eurooppalaisten ammattikuvaajien Master Qualified European Photographer. Päivätyössään KuvaSeppälä-yhtiöissä hän on pestannut ja auttanut uran alkuun kymmeniä suomalaisia ammattikuvaajia.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Valo ja valaisu - henkilökuvaus  studiossa ja miljöössä

Valo ja valaisu - henkilökuvaus studiossa ja miljöössä

Normaalihinta: 24,90 €

Tarjoushinta 14,94 €

Photoshop Lightroom 6/CC valokuvaajille (Pekka Potka)

Photoshop Lightroom 6/CC valokuvaajille (Pekka Potka)

Normaalihinta: 49,90 €

Tarjoushinta 24,90 €

POSE – Mallin asento ja ohjaaminen henkilökuvauksessa (Tiina Puputti)

POSE – Mallin asento ja ohjaaminen henkilökuvauksessa (Tiina Puputti)

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 11,94 €

Käsisalamakuvaus (Matti Sulanto)

Käsisalamakuvaus (Matti Sulanto)

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 11,94 €