Velipuolikuun vetovoima –- Pääsiäishanukkaan valmistus ja muita sketsiohjeita (Kari Kyrönseppä)

Saatavuus: Loppu varastosta

14,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 10/2014
  • Kirjailija : Kari Kyrönseppä
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 978-952-291-086-8
  • Sivuja : 140
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Tätä on pyydetty ja odotettu: legendaariseksi jo aikoja sitten kohotetun Velipuolikuu-sarjan arkistot avautuvat – viimeinkin. Nyt saamme lukea, mitä alkuperäisissä käsikirjoituksissa todella seisoo ja millaisia ovat sarjan ohjaajan keskellä kuvauksia ottamat, kirjaimellisesti paljastavat valokuvat.

Pääsiäishanukkaan valmistus tekee kunniaa paitsi kuolemattomille sketsihahmoille – kaikkitietävä Toni Piirainen, monitaidoton Ilpo, Kuitunen ja Piippo, Pontsan perhe, Balle Ramstedt ja monet muut – myös oivaltavalle ja väsymättömälle taustatyölle, jota suosittu tv-sarja aina edellyttää. Velipuolikuun tekijät purkavat itse prosessia ja paljastavat, miten hahmot saivat alkunsa. Tämä tarjoaa oivan pohjan tee-se-itse sketsimaakareille; nyt voit tarttua testattuun käsikirjoitukseen ja luoda oman tulkintasi klassikkosketsistä. Lada-mainoksen tavoin: Nauti elämästäsi, ole hauska!

Kari Kyrönseppä työskenteli pitkään Yleisradiossa. Hän on ollut kirjoittamassa ja ohjaamassa useita legendaarisia komediasarjoja, kuten Ällitälli (1971), Hepskukkuu (1979), Velipuolikuu (1983–1984), Mutapainin ystävät (1984) sekä Hymyhuulet (1987).

Kirjailija

Kari Kyrönseppä

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista