Windows 10 -perusopas Visual (Hannu Mäkelä, Matti Karhula)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 26,90 €

Tarjoushinta 19,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 10/2015
  • Kirjailija : Hannu Mäkelä, Matti Karhula
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 978-952-291-187-2
  • Sivuja : 120
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Oletko hankkimassa uutta tietokonetta tai päivittämässä vanhan koneesi Windows 10:een? Osaat jo jonkin Windows-version peruskäytön, mutta jotain on ehkä jäänyt epäselväksi? Miten tuota uutta Käynnistä valikkoa kannattaa hyödyntää? Tarvitaanko aloitusnäyttöä enää? Uusi selainkin vaikuttaa omituiselta? Miten tarkentimet saa näkyviin? Milloin kone kannattaa sammuttaa, milloin on järkevämpi hyödyntää lepo- tai horrostilaa?

Tämän kirjan avulla opit Windows 10:n perustoiminnot helposti ja nopeasti. Pääpaino on työpöytä-käyttöliittymän esittelyssä, mutta kosketusnäytöllä käytettävä aloitusnäyttö-ympäristökin esitellään kattavasti. Kirja perehdyttää sinut tiedostojen tehokkaaseen hallintaan, tärkeimpien apuohjelmien käyttöön sekä sujuvaan tiedonhakuun. Lisäksi paneudutaan mm. tietokoneen asetuksiin ja tietoturvaan.

Kirja on kirjoitettu ja kuvitettu suomenkielisen Windows 10:n mukaan, mutta englanninkielisen version termit on huomioitu tekstissä.

Kirjailija

Hannu Mäkelä

Hannu Mäkelä on toiminut Docendolla yli 10 vuotta tietotekniikkakirjojen kielenhuoltajana ja teknisenä tarkistajana. Kirjoittajana hän ollut mukana muun muassa suositun Tietokoneen käyttötaito 1 -kirjan eri tekijätiimeissä.

Lue lisää

Matti Karhula

FM Matti Karhula on Docendon digikuvaus-, kuvankäsittely- ja julkaisuaiheisesta kirjallisuudesta vastaava kustannustoimittaja. Hän on vuodesta 1995 alkaen kirjoittanut useita ja toimittanut vielä useampia kirjoja näistä aiheista sekä mm. toimisto-ohjelmista ja Windowsin perusteista.

Lue lisää

Lisämateriaali

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista