Word 2010 -pikaopas

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 4,90 €

Tarjoushinta 2,94 €

  • Ilmestymisvuosi : 07/2010
  • Kirjailija : Outi Lammi
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9510360791
  • Sivuja : 80
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Tämän havainnollisen pikaoppaan avulla opit tekstinkäsittelyn perustaidot muutamassa tunnissa. Opas on jaettu kolmeen osaan, joista ensimmäisessä tutustutaan käyttöliittymään ja tarkastellaan asiakirjan kirjoittamista ja muokkaamista, kieli- ja sivuasetuksia sekä tiedostojen tallentamista ja tulostamista. Toinen osa keskittyy toimintoihin, joita tarvitaan erityisesti kirjoitettaessa pitkiä asiakirjoja, kuten esimerkiksi opinnäytetöitä, raportteja ja käyttöohjeita. Kolmannessa osassa tutustutaan mm. Wordin grafiikkatoimintoihin, taulukoihin ja tarratulostukseen. Opit myös käyttämään Wordia blogieditorina.
 
Kirjan lopussa on harjoitustehtäviä.
 
Pikaoppaassa käsiteltyjä aiheita ovat muun muassa
– käyttöliittymän muokkaus
– tekstin kirjoittaminen ja korjaaminen
– merkki- ja kappalemuotoilut
– sivuasetukset ja tulostaminen
– tunnisteet ja sivunumerointi
– tyylit ja teemat
– sisällysluettelon kokoaminen
– taulukot, SmartArt-grafiikka ja kuvien käyttö asiakirjoissa
– kirjekuoret ja osoitetarrat

Opas sopii hyvin vasta-alkajille tekstinkäsittelyn perusteiden opiskeluun sekä siirtymäkoulutusmateriaaliksi aikaisempia versioita käyttäneille.

Suomen- ja englanninkieliset komennot!

Kirjailija

Outi Lammi

KM Outi Lammi on tuottelias kirjoittaja ja suosittu kouluttaja. Hän on ollut mukana toteuttamassa useita oppimateriaaliprojekteja ja kirjoittanut lukuisa oppikirjoja, joista pidetään niiden käytännönläheisyyden vuoksi.

Tutustu Outin blogiin http://www.outilammi.fi/blogi/ ja Facebook-sivuun http://www.facebook.com/outilammi.biz - saat lisää hyviä käytännön vinkkejä!

Lue lisää

Kommentit